Skarp Opel Vivaro serviceleasing:
Fra kun 1.699,- kr. pr.måned inkl. service

Med Opel Vivaro eller en af Opels andre varevogne er det nemt at sætte fokus på dit budget og bilens levetidsomkostninger.

Skarp Opel Vivaro serviceleasing:
Fra kun 2.058,- kr. pr.måned inkl. service og vedligeholdelse

Med Opel Vivaro eller en af Opels andre varevogne er det nemt at sætte fokus på dit budget og bilens levetidsomkostninger.  

Citroën Jumper:
Førstegangsydelse 9.990,-

Vælg mellem tre højder, fire længder og tre akselafstande. Resultatet er varerum fra 8 m3 til 17 m3 – og op til 2,03 m høje bagdøre. Jumper fås desuden som chassis og dobbelt kabine. Du kan med andre ord få den stort set, som du vil have den.

Citroën Jumpy:
Førstegangsydelse 4.995,-

Citroën Jumpy er en elegant varebil med et flot frontparti, der minder mere om en moderne SUV end en traditionel varebil. Alt efter dit transportbehov kan du få den i tre længder, fra 4,60 m til 5,30 m, som giver dig en varerumslængde fra 2,16 m til 2,86 m.

Sæt kursen mod succes
Udforsk Nissans udvalg af varevogne

Se Nissans store udvalg af varevogne og find den helt rigtige til din virksomheds behov. Lave ejeromkostninger og innovativ teknologi er standardAt være bedst muligt forberedt på alle situationer kræver at alt er på sin plads - både værktøj og materialer.

Kort sagt: udstyret skal være i orden!


Indretning >>

Kontakt

 

Alexander L. Christensen
Salgschef - Erhverv

Tlf. 58 55 62 15
Mobil: 23 70 50 88
alc@pm-olsen.dk

PM Olsen Erhvervsbiler

PM Olsen er totalleverandør af erhversbiler, fra nogle af danmarks førende bil mærker


Mange tænker at Erhvervsbiler er standardvarer, det mener vi ikke hos PM Olsen erhverv.

Her tror vi på at den bedste løsning for kunden er via en tæt dialog hvor vi får sammensat den helt rigtige bil, i den rigtige størrelse og med det helt rigtige udstyr"

Da en virksomheds behov mange gange løbende ændre sig, er det ikke altid nok at skaffe en bil. En virksomhed har også brug for en samarbejdspartner, der kan levere den rådgivning, service og backup, som en vognpark konstant kræver - og som i en tæt dialog, kan finde de rigtige løsninger til virksomhedens forskellige transportopgaver. Derfor sætter vi dialogen højt når Du/I skal have jeres næste erhvervsbil.

Hos PM Olsen Erhverv mener vi ikke at erhvervsbiler er standardvarer.